Pysytään piilossa

Anonyymia pohdintaa naiseudesta, sen odotuksista sekä siihen liittyvistä ilmiöistä. Sekä muuta siihen viittaavaa.

13.10.06

Naisten sukkahousut

Sukkahousut on yksi asia mitä myöskään en tajua naiseudessa. Sitä pidetään hyvin naisellisena, välillä seksikkäänäkin, vaatekappaleena. Joillekin se on juhlia varten, joillekin arkea. Minulle kidutusta.

Lapsena kyllä pidin lasten sukkahousujat eikä sellaiset paksut sukkahousut ikäviä olleet. Pysyi lämpimänä. Mutta sitten tuli ikää ja piti aloittaa ohuiden sukkahousujen pitäminen juhlissa. Että osaakin olla häijy vaatekappale.

Sukkahousujen päälle laittaminen aloitetaan tarkistamalla kynsien kunto. Sen jälkeen tarkistetaan se vielä uudestaan. Varataan reilusti aikaa. Sitten rullataan sukka ja aloitetaan pujottaminen oikealta nimeltään ahtaminen. Olo on kuin teurastamon lihalla joka tunnetaan makkarankuoreen vaikka sukkahousut ovat ainakin paketin mukaa oikeaa kokoa. Sukkahousuja rullatessa ja kiristäessä pitää omistaa kunnon hermot ettei vain hätäile. Ja kuitenkin jossain loppuvaiheessa tuntee kuinka sormet menevät housujen lävitse ja taas on yksi pari rikki. Mutta ei se mitään, koska säärestä löytyy toinenkin suuri reikä joka leviämässä nopeaa tahtia. Kynsien tarkistaminen epäonnistui tai housut olivat alunperinkin rikkinäiset. Voidaan kuitenkin todeta ylpeästi, että sukkahousut on saatu päälle.

Sitä en myöskään ymmärrä, että miksi ihmiset käyttävät sukkahousuja ns. välihousuina? Itse tunnen aina palelevani niissä. Vaikka vaatetta olisi se normaali määrä ja periaatteessa enemmän nyt sukkahousujen kanssa, niin minulla on kylmempi olo.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home