Pysytään piilossa

Anonyymia pohdintaa naiseudesta, sen odotuksista sekä siihen liittyvistä ilmiöistä. Sekä muuta siihen viittaavaa.

28.6.06

Hiljaisuutta

Pahoittelen äkillistä huljentymistä. Toinen käsi on ollut ja tulee vielä olemaan sairaslomalla. Takaisin tullaan sitten kun kymmensormijärjestelmä onnistuu jälleen.

6 Comments:

Blogger Hannu J said...

Mikäs käden rampautti?

Oispa muuten hienoa osata käyttää sellaista näppäimistöä jota ainakin oikeussalikirjurit käyttää, jolla voi kirjoittaa puhenopeutta. Tätyypä ottaakin selvää wikipediasta mikä se pikakirjoitussysteemi oikein on. Ukkini metsänvartijapäiväkirjassa oli kynällä kirjoitettua pikakirjoitusta, ihme koukeroita.

9:01 PM  
Blogger http mistress said...

Onnistuin skootterin kanssa murtamaan käteni, mutta se on ok nyt. Kiitos kysymästä.

9:31 AM  
Blogger Hannu J said...

Otin selvää siitä pikakirjoituksesta, taitaa olla ainakin mulle vähän liian vaativa systeemi opetella. Jos sais hiottua kymmensormen ensin, kun kerran ohjelmatkin jo on..

Vaan oishan se hieno vaikka voida ottaa luennolla suoraa muistiinpanoa luennoitsijan puheesta, hmm?

Menikö muuten oikea käsi, ts. pääsitkö opetteleen vasemmalla kirjoittamista? Siinä ois aika hyvä sauma tulla kaksikätiseksi..

2:16 AM  
Blogger Hannu J said...

Niin ja welcome back..

2:16 AM  
Blogger http mistress said...

Kiitos indigo

Oikea käsi meni ja tuli opeteltua todenteolla vasurin käyttöä. Olen todella iloinen iloinen siitä, että kymmensormi onnistuu jälleen. En joudu tuskallisesti näppäilemään sanoja kirjain kerrallaan. Kymmensormijärjestelmä on opettelemisen arvoinen, vaikka sen opettelu voikin tuntua hyvin puisevalta.

12:30 AM  
Blogger Hannu J said...

Joo kymmensormen oppii todella nopeasti, hallitsen sen jo, mutta se pitäisi vielä hioa huippuunsa tuollaisella harjoitusohjelmalla.

Vuosikausia halusin oppia, ja sitten kerran päätin että nyt aloitan enkä enää palaa, ja muutamassa viikossa homma jo luisti. Yllättävän vähän se vaati loppujen lopuksi, sitä voi ehkä luulla että se on vaikea oppia.

2:33 PM  

Post a Comment

<< Home