Pysytään piilossa

Anonyymia pohdintaa naiseudesta, sen odotuksista sekä siihen liittyvistä ilmiöistä. Sekä muuta siihen viittaavaa.

29.5.06

Täydellistä kaukaa katsottuna

Aamulla tullessani suihkusta katsoin itseäni peilistä. Kasvojeni iho oli punaisilla hilseilevillä läikillä. Pitäisi kohta mennä lääkäriin valittamaan. Mutta huvittavaa on se, että vasta muutama viikko sitten sain kaveriltani kommentin "No kun sun ihonkin on täydellinen". Kaukaa katsottuna ehkä.

Mutta niin se taitaa olla useammankin asian suhteen. Koen itseni aika menestymättömäksi ja paikallaan jurraavaaksi. Mutta elämäni on helppo saada kuulostamaan hienolta. Minut on helppo esittää menestyjäksi tai ainakin ihannetyttäreksi. Ideana on se, että otetaan vähän etäisyyttä itse ihmiseen ja jätetään muutama ei-positiivinen fakta pois.

Näin muiden blogeja lukiessani sama teema toistuu. Kulissit syntyvät lähes vaivatta ja niiden taakse on helppo kätkeä masennukset, sairaudet, velat ja väkivalta. Kaukaa on helppo katsoa, kun ikävät pienet yksityiskohdat eivät häiritse.

Ja hassua on se, kuinka lähellä voi olla eikä siltikään näe.

2 Comments:

Blogger Näkymätön tyttö said...

Sinut on haastettu: http://nakymaton.blogspot.com/2006/05/tytyy-osallistua-haasteeseen-kun-siit.html, toivottavasti ei haittaa.

8:57 AM  
Blogger http mistress said...

Ensimmäinen haasteeni. Katsotaan saanko mitään aikaiseksi. Huomasin kyllä omassa blogissasi tuon yhden lauseen. Hauska lopputulos oli.

10:57 PM  

Post a Comment

<< Home