Pysytään piilossa

Anonyymia pohdintaa naiseudesta, sen odotuksista sekä siihen liittyvistä ilmiöistä. Sekä muuta siihen viittaavaa.

25.3.06

Piilopaikka avautuu

Olen miettinyt pitkään, todella pitkään blogin avaamista. Mutta en ole ollut varma, että onko minulla oikeasti kirjoitettavaa. Nyt on kuitenkin ollut sellainen olo, että blogi on pakko aloittaa.

Tämän blogin nimi on Pysytään piilossa, koska se on ainakin tällä hetkellä suurin toiveeni blogin suhteen. Toivon etteivät tuttuni (ystäviä lukuunottamatta) saa tietää tämän blogin olemassaolosta. Tuolla maailmalla on ihmisiä, lähes vihamiehiä, joilta haluaisin piiloutua. Haluan piiloutua ja silti kirjoittaa. Tässä kun yritin karsia yhteystietojani internistä huomasin olevani liian näkyvä persoona. Ennen näkyvyys ei haitannut, mutta nyt haluaisin kadota takaisin anonyymiksi hahmoksi. Hahmoksi jota ette voi liittää elävään persoonaan. Toivottavasti. Silti pelottaa, että persoonat joiden en haluaisi löytävän tätä blogia löytävät tämän ja tunnistavat minut.

Tyhmiä pelkoja, mutta se on tämän blogin aloitus. Ja myönnän suoraan, että tulen antamaan itsestäni vääriä vihjeitä. Enkä varmaan ole ainoa joka sitä harrastaa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home